Artikeln är skriven av Villy Hansen

Den lockande väg att bli författare

Jag skall skriva om den lockande, sköna och smärtsamma vägen att bli författare.

Den kommer att sträcka sig över en längre tid. Hur lång vet jag inte.

Tanken är att många som läser skall känna igen sig. Vad gör jag varje dag för att åstadkomma detta och lära mig mer? Hur ser min väg till kandidatuppsatsen i litteraturvetenskap ut och hur går det med mitt romanskrivande examensarbete?

Varsågod och följ mig på vägen.

Artikeln skrevs av Villy Hansen i kategori Att skriva. Bokmärk permalink.

Om Villy Hansen

Som en balans i mitt ekonomiska och teknokratiska förflutna utvecklar jag en ny slags karriär som humanist i berättandets tjänst. Orden skall vara fria och är de sista som kan tas i från mig om de skulle kunna tas ifrån mig.

En reaktion på “Den lockande väg att bli författare

Kommentera