Artikeln är skriven av Jannike Nordensson

NaNoWriMo Camp

I november varje år kickar NaNoWriMo igång. Skribenter över hela världen sätter sig vid tangentbordet för att under 30 dagar spotta ur sig ett bokmanus. Ett härligt, internationellt ”Vasalopp” där alla blir vinnare. För även om man inte når målet fullt ut, så slutar man iaf med att ha betydligt fler skrivna sidor än innan.

Idag 1 april startar NaNoWriMo Camp. Inte lika hårt men lika kul! Du sätter själv målet men använder stödet från communityn, räknesnurran för antal ord, och framförallt- vi känner oss alla som riktiga författare som tar sitt jobb på största allvar! Vässa pennan / ladda laptopen nu kör vi!

Det var en gång…

Artikeln skrevs av Jannike Nordensson i kategori Att skriva, NaNoWriMo, Skrivprojekt. Bokmärk permalink.

Om Jannike Nordensson

Jag är egentligen inte författare utan scanner. Scanners måste lära sig nya saker hela tiden. Vi är som bin som inte ser någon mening med att samla nektar från några få blommor när det finns tusentals på ängen.Så jag har läst psykologi, Jungiansk psykologi, religion, bildbehandling, foto, är informatör, turismkoordinator, entreprenör - och faktiskt romanförfattare...på eget förlag givetvis. Inte på grund av refusering - jag var ju tvungen att studera utgivningsprocessen också :) Jag bloggar för tonåringar, skriver tal och är aktiv i en skrivcirkel där vi delar på ledarskapet, bland annat...Mycket av mitt tidigare skrivande har utgått från teknik och struktur, och det är bra att ha med sig i ryggmärgen, men det släpper jag mer och mer till förmån för flödet. Förhoppningsvis kan mitt bloggande på författartips bidra med en kombination av hjärna och hjärta. Själv ser jag fram emot den viktiga gemenskapen med likasinnade.

En reaktion på “NaNoWriMo Camp

Kommentera