Artikeln är skriven av Olga Fokcha

Inspirations citat!

www.sagabooks.se

www.sagabooks.se

I detta korta inlägg vill jag bara ”boosta” med dessa inspirations citat!

Forget the books you want to write. Think only of the book you are writing.” — Henry Miller

The best way is always to stop when you are going good and when you know what will happen next. If you do that every day when you are writing a novel you will never be stuck. That is the most valuable thing I can tell you so try to remember it.” — Ernest Hemingway

Find a subject you care about and which you in your heart feel others should care about. It is this genuine caring, not your games with language, which will be the most compelling and seductive element in your style.” — Kurt Vonnegut

Reread, rewrite, reread, rewrite. If it still doesn’t work, throw it away. It’s a nice feeling, and you don’t want to be cluttered with the corpses of poems and stories which have everything in them except the life they need.” — Helen Dunmore

I suspect that all the agony that goes into writing is borne precisely because the writer longs for acceptance—but it must be acceptance on his own terms.” — Ralph Ellison

Skapa ditt eget citat och inspirera dig själv, för att nyckeln till framgång är du själv!

Glöm aldrig varför du gör det du gör – detaljerna skapar helheten”. – Olga Fokcha :)

www.sagabooks.se

Artikeln skrevs av Olga Fokcha i kategori Att skriva, Författartips, Inspiration, Tips, taggat som . Bokmärk permalink.

Om Olga Fokcha

Jag heter Olga och jobbar sedan 3 år tillbaka som barnboksförfattare och barnboksillustratör. I grunden är jag kulturvetare och ser på människan utifrån omgivningen och miljön. Vi formar varandra på ett omedvetet sätt, om vi börjar inse vikten av våra egna insatser kan vi bidra till en bättre värld.Jag har ritat sedan barnsben och kan rita flera timmar i sträck. För mig blir det som en annan värld, min egen värld där jag kan skapa och förverkliga. Att illustrera och författa är för mig ett sätt att kommunicera med omvärlden och samtidigt kan jag bidra med något bra.Min författarsida träffade jag för 9 år sen då jag fick min son. Våra sagostunder var, och är fortfarande, otroligt viktiga. Vår boksamling består av både nya och gamla favoriter. En dag ville min son höra en saga som ingen annan hade hört tidigare. Och där, fann jag min förmåga att berätta och förmedla fantasi med ord och på den vägen är det…Barnboksprojektet börjar så klart med en idé. Jag börjar oftast med att skissa och under tiden föds också texten. Jag använder mig av digital ritplatta och jobbar i Photoshop.Min otroligt kunniga redaktör och lektör hjälper mig under hela processen…

En reaktion på “Inspirations citat!

Kommentera