Artikeln är skriven av Pia Widlund

Bye bye 2014

Ett händelserikt år för mig. Tog tag i skrivandet på allvar. Började blogga i februari. Har fått 2 noveller förlagda som e-noveller. Fått massor av bloggvänner. Varit på Ann Ljungbergs Skrivarklinik. Bokat in mig till nästa skrivarklinik och även bokat in Bokmässan. Har haft massor med roliga teaterprojekt under året. Var med på ATR:s festival i Östersund med min egen pjäs ”Alla är vi änglar när vi dör”.
Regisserade Mousetrap i somras och komedi i höstas. Ett jätteroligt år både vad det gäller skrivandet och den övriga kulturen. Ska göra en mer omfattande sammanfattning av 2014 och en sammanfattning med mål inför 2015.
God Jul & Gott Nytt År alla skrivarvänner därute! Besök gärna min blogg så ser ni vad jag har för mig! www.piaw.se

Har du några mål inför 2015?

Artikeln skrevs av Pia Widlund i kategori Om bloggen. Bokmärk permalink.

Om Pia Widlund

Mitt största intresse är teater, både att se och att skriva. Jag jobbar även på min första bok som jag fått tillbaka av en skrivcoach och nu redigerar. I februari började jag blogga www.piaw.se Pias Lilla Kulturblogg, där jag skriver om teater, mitt eget skrivande, ger skrivtips och skriver om det jag är intresserad av inom scen och kultur!

2 reaktion på “Bye bye 2014

  1. Hej!
    Har en liten fråga… förr förra sommaren knåpade jag ihop en roman, skickade in till tre förlag och fick två nej, och ett ett nej – men skriv om någon ung person, så ser vi!

    Mer direkta direktiv var, ”skriv en bit och så läser jag”, men vad är en bit???? Ett halvt manus? Två A4or?

    Vore galet tacksam om ni tror er veta vad en bit betyder!

Kommentera