Artikeln är skriven av Carl M Wickström

Ny gästbloggare

Jag är ny som gästbloggare här på författartipset och antar att jag behöver en närmare presentation.
Jag heter Carl-Markus Wickström. Har dock enda sen barnsben blivit kallad;
Carl-Magnus, Carl-Mikael, Carl-Martin… Allt annat än just Carl-Markus o har därför på senaste tiden funderat på att döpa om till Carl M.
Jag fyller 27 i Maj i år. Kommer ursprungligen från den lilla hamnstaden Karlshamn som ligger i Blekinge. Jag är sedan ett år tillbaka utbildad skådespelare. Är numera arbetslös. Eller frilansare.
Jag bor på Hisingen i Gbg tillsammans med min sambo. I en fyrarummare med gasspis o badkar. Har två Marsvin i vardagsrummet. Teddy o Kotten. Ett smått fantastiskt djur måste jag säga. Både Intelligent o sensitivt.

Jag brukar försöka se jävligt bra film på fritiden. Eller läsa jävligt bra böcker.
Det är från fall till fall. Ibland stänger jag av filmen mitt i o en del böcker lägger jag ifrån mig redan efter tredje meningen.
Men jag gör det aldrig utan att jag först motiverat varför.
Då o då ramlar jag över upplevelser som blir bestående. Alltså så pass kraftfulla att de tar flera dagars tid att smälta, förstå o ge utlopp för rent känslomässigt. Sånna upplevelser har jag länge velat kunna sätta ord på.
Varför de sätter sin prägel o varför jag satt i system att leta efter fler? Är det en slags identifikation jag söker i filmen eller boken tillexempel?

Jag har börjat fundera i de här banorna o tänkt att mina inlägg på bloggen kunde få kretsa kring dessa upplevelser.
Till en början har jag varit ganska skraj för bloggforumet. Det har känts för tillgängligt på nåt vis. Men tillslut erkänt för mig själv att det bara varit en undanflykt för feghet.
Jag tycker det är kolossalt kul att skriva. O vill kunna släppa på spärren. Låtsas som att djävulen på axeln inte finns. Trycka gasen i botten. Bara köra o skita i det som ligger bakom eller framför. Följ mig gärna här.

Allt gott! /Carl-M

En reaktion på “Ny gästbloggare

Kommentera