Artikeln är skriven av Elza Zandi

Tar lite sommarlov – ses i höst

Det är ljusare när jag vaknar på morgnarna och det är ljust när jag är på väg hem från jobbet, sommaren är snart här!

Under somrarna brukar man ju slappna av och gå ner i varv men inte jag. Så länge jag kommer ihåg har jag jobbat under sommaren. Jag har inte haft sommarlov sedan jag var 15 år. Det har självklart funnits veckor jag har haft semester men det är inte förrän i slutet av augusti. Denna sommar är inget undantag förutom att jag ska jobba lite udda tider.

Jag ska nämligen bli vampyr – jobba nattskift alltså. Därför tänkte jag passa på att ta sommarlov från bloggen i alla fall.
Jag kommer tillbaka första fredagen i september och önskar er alla en produktiv sommar!

Hörs i höst igen! =)

/Elza*

Artikeln skrevs av Elza Zandi i kategori Att skriva. Bokmärk permalink.

Om Elza Zandi

Först. Ny gästbloggare här på författarbloggen. Sedan. En liten introduktion. Namnet är Elza, yrket är journalist och intresset är böcker. Jag läser väldigt mycket och skriver bokrecensioner på engelska på bloggen: www.elza.zandi.eu

En reaktion på “Tar lite sommarlov – ses i höst

Kommentera