Om bloggen

Bloggen drivs av forfattartips.se.

Jag som ligger bakom projektet heter Christian Wåhlander (är även redaktör för tidskriften SPARV), och jag vill skapa ett riktigt bra ställe på nätet för diskussioner/tips om skrivande.

Eftersom jag själv inte vet allt här i världen inbjuder jag alla som har lust att dela med sig av skrivartips, inspirerande idéer, boktips -recensioner, allmänna reflektioner etc, att bli skribenter på bloggen.
Här hittar du en lista över alla mina medbloggare.
Sugen? Ansök på Vill du bli gästbloggare?

Trevlig läsning (och skrivning, om du väljer att bli bloggare)!
Christian

ps.
om du har frågor eller funderingar som rör bloggen är du välkommen att kontakta mig: blog@forfattartips.se, och om du tycker att informationen om vem jag är var i futtigaste laget hittar du mera på www.forfattartips.se – om mig.